[Archiwalna oferta pracy] Technolog żywności (przetwórstwo mięsne)

Nidzica, warmińsko-mazurskieUmowa o pracę tymczasowąTa oferta jest archiwalna

Kontakt w sprawie oferty:

Opis pracodawcy

Warunki współpracy

  • wykształcenie kierunkowe (technologia przetwórstwa mięsa)
  • min. 3 letnie doświadczenie na stanowisku technologa w przemyśle spożywczym
  • doświadczenie przy produkcji wyrobów mięsnych
  • znajomości branżowych przepisów sanitarnych oraz systemów zarządzania jakością

Obowiązki

  • opracowywanie receptur, instrukcji technologicznych oraz norm zakładowych dla nowo powstałych oraz istniejących produktów
  • kontrolowanie jakości surowców i produktów na każdym etapie produkcji
  • wprowadzanie nowych wyrobów zgodnie z wymogami przełożonych
  • tworzenie nowych mieszanek przyprawowych dla przemysłu mięsnego (konserwy)
  • ocena oraz próby na liniach produkcyjnych surowców otrzymywanych od nowych dostawców
  • dążenie do optymalizacji procesu produkcji
  • nadzorowanie poprawnego funkcjonowania maszyn, sprzętu specjalistycznego, znajdującego się na terenie zakładu
Aplikuj

Korzyści ze współpracy

indywidualna opieka polskojęzycznego konsultanta
wypłata wynagrodzenia do 10. dnia miesiąca na konto
ubezpieczenie dające dostęp do polskiej służby zdrowia
pełna obsługa formalności
ATERIMA WORK - Jesteśmy agencją zatrudnienia z siedzibą w Krakowie, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 27025. Działamy w Polsce i za granicą, zawsze etycznie i zgodnie z zasadami. Zamiast szukać dróg na skróty, stawiamy na odpowiedzialność.
Zgłoś się do nas - mamy dla Ciebie pracę. ATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Zdanie pracowników jest dla nas ważne.
Zobacz, co myślą o pracy z ATERIMA!

sprawdź opinie